Navigatie

Muntkettingen met verwisselbare munten

Door zelf een muntketting samen te stellen door ketting, munthouder en munt te combineren laat je iedere dag weer zien wie je bent. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste muntketting. Laat je dit liever aan ons over? We hebben ook prachtige sets in ons assortiment. De kettingen, munthouders en munten zijn allemaal onderling uitwisselbaar (let wel even op de maat) alsook met de bekende merken. Alleen zijn ze bij ons nét even wat fijner geprijsd. Zit je voorkeur er niet tussen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Stap 1: Ketting

Kies een ketting in de gewenste kleur en maat. Voor grote munten adviseren wij een iets langere ketting (bijvoorbeld 60 cm) en bij de medium munten een kortere (bijvoorbeeld 45 cm). MeJeweled heeft kettingen in rosé, goud en zilver.

Stap 2: Munthouder

Kies een munthouder. Deze hebben we in drie kleuren (rosé, goud en zilver), 2 maten (27 mm en 35 mm) en verschillende modellen qua steentjes. Mocht je twijfelen of je wél of geen steentjes moet kiezen; kies dan voor een munthouder mét steentjes. Deze is aan 2 kanten te dragen, dus je kunt hier letterlijk alle kanten mee op. Let er bij het kiezen van een munthouder op dat je alvast kijkt welke munten je hierbij zou willen dragen. Mocht je bijvoorbeeld een paar mooie, zilveren munten zien, dan kan je de munthouder hierop afstemmen.

Stap 3: Munt

Kies een munt. Ook deze hebben we in 3 kleuren en 2 maten. We hebben een uitgebreide collectie munten in verschillende stijlen. Onze munten zijn ook nog eens zeer voordelig, waardoor je voor een leuk prijsje kunt afwisselen met verschillende munten.

Complete sets

We hebben al een aantal complete sets voor je samengesteld. Zit je voorkeur er niet tussen? Neem contact met ons op dan stellen we een mooi setje voor je samen.

© 2018 - 2019 MeJeweled | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel