Home   >   Blog   >   Over MeJeweled

1 augustus 2018

Ik hou van sieraden. En met mijn sieraden wil ik uitstralen dat ik iets bijzonders draag. Iets met een verhaal. Iets dat bij mij past. Vrijwel iedere dag krijg ik wel een opmerking over de sieraden die ik draag. “Wat een mooi sieraad!” of “waar heb je die vandaan?”. Ik vind het heerlijk om een outfit op een simpele manier heel mooi af te stijlen met een bijpassend sieraad. Of juist mijn kleding af te stemmen op mijn sieraden. “You never really know a woman until you’ve seen her jewellery.”

Ik ben 32 jaar en woon met mijn man Floris en 2 dochtertjes in het prachtige Huis ter Heide, bij Zeist. Lianne, onze oudste dochter, is 5 en houdt ons de hele dag bezig met haar gekwebbel. Eline, onze jongste van 1 is een echt engeltje. Met zijn vieren gaan we graag het bos in, naar musea of lekker naar de stad (Utrecht). Door de week ben ik als farmakundige bezig met het bewaken en monitoren van de veiligheid van geneesmiddelen. Ondanks ons drukke leven miste ik nog iets waar ik zélf veel energie van kreeg. Ik kreeg voor mijn verjaardag een stalen sieraad en was een beetje verbaasd over de prijs-kwaliteitsverhouding. Een mooi sieraad hoeft toch helemaal niet zo duur te zijn? Daarom heb ik MeJeweled opgericht. Mijn doel is het aanbieden van de mooiste sieraden (zowel trendy als tijdloos) voor een lage prijs.

MeJeweled, "Make me bejeweled"

Bejeweled betekent letterlijk "met juwelen versierd". Ik wil graag dat je keer op keer je sieraden met een glimlach omdoet. Dat je treuzelt bij het omhangen van je ketting, of indoen van je oorbellen, gewoon omdat je ogen blijven steken op het prachtige sieraad.  

"Jewelry has the power to be the one little thing that makes you feel unique." - Elizabeth Taylor
 

Jeannette Rijnders
Jeannette Rijnders

© 2018 - 2022 MeJeweled | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel