Home   >   Blog   >   Swarovski

10 mei 2019

Veel mensen kennen Swarovski vooral van de tuttige beeldjes die bij hun tante in een glazen vitrinekast stonden te schitteren. Maar wist je dat Swarovski eigenlijk al jaren super trendy is? De kristallen werden bijvoorbeeld door Coco Chanel in haar ontwerpen toegepast met duizenden tegelijk. 

De Swarovski kristallen die ik verwerk in mijn sieraden zijn écht van het merk Swarovski. De schittering van deze kristallen is veel mooier dan bij gewoon glas of goedkope namaak. Ook blijft het kristal veel langer mooi en zullen er minder snel beschadigingen optreden. 

Veel (web)winkels noemen hun kristallen "Swarovski", maar gebruiken vaak merkloos kristal. Dat is jammer, want als consument kan je hier moeilijk op controleren. Je ziet meestal wel duidelijk het verschil als je ze naast elkaar legt. Bij alle producten van MeJeweled staat duidelijk vermeld van welke materialen ze zijn gemaakt. Je weet dus precies wat je koopt. 

De visie van Swarovski is om diamanten voor iedereen betaalbaar te maken, door kristallen zó mooi te slijpen, dat ze het uiterlijk van diamanten krijgen. En dat is gelukt. Onze bedeloorbellen met de grote kristallen bevatten bijvoorbeeld de "Aurora Borealis coating" wat het oppervlak een regenboogachtig uiterlijk geeft: ze zijn van helder kristal, maar met bepaald lichtinval schitteren ze in alle kleuren van de regenboog.

De exacte manier waarop Swarovski kristallen geslepen worden is nog steeds één van de best bewaarde geheimen van Oostenrijk. Maar een vleugje misterie maakt deze producten alleen maar mooier.

Diamonds are forever, but Swarovski is for everyone

© 2018 - 2022 MeJeweled | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel